Connect with us

RUGBY

50 de ani de Rugby

Evenimentul deosebit s-a desfășurat duminică, 15 august în municipiul Paşcani. Spectacol deosebit de rugby pe terenul LOCAMOTIVA din yona Vale a municipiului. Acest eveniment a marcat 50 de ani de sport cu balonul oval în municipiul nostru.

Pe terenul proaspăt renovat, iubitorii sportului cu balonul oval s-au bucurat de o serie meciuri demonstrative. Primele care au intrat pe teren au fost fetele de la cele trei cluburi surori Venus Piatra Neamt, Politehnica Iasi si gazda CSM Pascani. Regalul rugbystic a culminat cu meciul dintre două echipe de foști și actuali jucători de la LOCOMOTIVA şi CSS Unirea Paşcani.

În sala de festivități a Colegiului Tehnic CF ”Unirea”  a continuat evenimentul pentru marcarea celor 50 de ani de rugby. Au fost prezenți foști și actuali jucători internaționali, antrenorul lotului național de rugby feminin Neculai Tarcan. Printre invitați s-a numărat și Dumitru Pintilie, fost antrenor de rugby care a pus bazele sportului cu balonul rotund la Pașcani.  S-au rostit discursuri și s-au înmânat diplome medalii si tricouri.  

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in RUGBY