Connect with us

RUGBY

Două foste jucătoare ale Clubului Sportiv Municipal Pașcani campioane europene la Rugby7 Feminin, Campionat European desfășurat la Lisabona, Portugalia

Astăzi 23 iunie 2019 s-a jucat la finala campionatului de rugby feminin în 7. Dupa meciuri disputate in grupe si in meciuri eliminatorii s-a ajuns si la finala campionatului. Astfel s-au intalnit in actul final cele doua finaliste din etapa a-II-a a Campionatului European de Rugby 7 feminin, Germania si România. Dupa un meci foarte disputat fetele noaste au reușit o victorie mare, scorul final fiind de 22 – 5 pentru România. Echipa României este condusă de către antrenorul nostru de la CSM Pascani, Neculai Tarcan, antrenor deosebit care a inceput rugby-ul feminin din 2000. Este primul trofeu European castigat de antrenorul nostru.

De menționat că din lotul echipei naționale face parte și sportive Glodeanu Daniela de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” Pașcani, fostă componentă a lotului de rugby 7 junioare a Clubului Sportiv Municipal Pașcani. De asemenea mai trebuie menționat și faptul că jucătoarea Juncanariu Loredana a făcut parte din lotul de junioarea echipei Clubului Sportiv Municipal Pașcani.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal urează felicitări componentelor echipei naționale a României și rezultate cât mai frumoase echipei de juniori a CSM Pașcani. De asemenea urăm felicitări și domnului antrenor, prof. Neculai Tarcan pentru rezultatele obținute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in RUGBY