Connect with us

FOTBAL

Înfrângere nemeritată în prima etapa din liga a III –a pentru echipa fanion a Pașcaniului

În prima etapă din acest sezon, formația locală de fotbal, CSM Pașcani a primit vizita celor de ACS Suporter Oțelul Galați, jocul contânt pentru Liga a III – a, Seria 1.

Două formații cu o diferențe foarte mari în ceea ce privește lotul de jucători, în special pe partea de experiență, gălățenii având acest atuu, în schimb pășcănenii cu un lot schimbat și cu jucători foarte tineri dar doritori de afirmare.

Gălățenii au început partida mult mai montați, dorind să țină posesia și controlând prin jocul de pase, lucu ce s-a văzut destul de repede pe tabelă, aceșta marcând de două ori până la finalul celor 45 de minute ale primei părți prin Andrei Pleşa (28), Marius Matei (42) .

Antrenorul Romică Văcaru, și-a motivat băieții bine la pauză, iar după ieșirea de la cabine jocul a fost altul, pășcănenii dominând startul reprizei secunde, lucru răsplătit cu o lovitură de la 11 metri. Penaly-ul a fost executat de Parschiv Zaharia (22), care însă a trimis în portarul gălățean Preda, însă balonul respins a fost reluat cu capul în plasa de către Iftimie Denis.

Deși au mai avut ocazii, nici una dintre formații nu  a mai contat pe tabela de scor, astfel după, 90 minute CSM Pașcani – Oțelul Galați 1-2, iar tinerii pășcăneni au pierdut un joc în care meritau să obțină măcar un egal.

Pentru CSM Pașcani au evoluat:

Popa Ionuț, Ilioaia Gabriel, Zaharia Paraschiv, Apostol Lucian, Pușcașu Daniel, Popa Ciprian, Ifrimie Denis, Sobrănescu Vlad, Agache Laurențiu, Chiriac Ionuț, Târnovanu Ioan. (după pauză a fost introdus și Pârja Andrei).

Etapa viitoare, formația locală se va deplasa la Miroslava, să le urăm succes copiilor noștri.

MECIUL SE POATE URMARI AICI:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in FOTBAL