Connect with us

COMPETIŢII SPORTIVE

Cupa „Dan Sălceanu”, ediția 2019

Ieri 1 septembrie 2019 s-au întrecut patru echipe la competiția Cupa ”Dan Sălceanu” la fotbal, disputată la baza CSM Pașcani. La această competiție au participatru patru echipe AS Steaua Magic Iasi, Academia Ciocoiu Bacau AS. Unirea Ruginoasa și CSM Pașcani. Câștigătorii au primit echipament sportiv, trofee, diplome și dulciuri.

Ediția din acest an a fost câștigată de formația AS. Steaua Magic Iași, care a trecut după lovituri de departajare de echipa Academiei Cristian Ciocoiu. Locul trei a revenit echipei CSM Pașcani, iar pe ultima poziție Unirea Ruginoasa.

„Le mulțumesc în primul rând celor care ne-au ajutat să organizăm ediția din acest an. De asemenea, țin să felicit toate echipele participante, atât antrenorii cât și jucătorii, dar mai ales parinților care îi susțin. S-au dăruit pe teren și au asigurat spectacolul acestei competiții”, a declarat la finalul evenimentului Dan Sălceanu.

 Și în acest an au fost premiați: cel mai bun marcator, portar și jucătorul turneului. Echipa care a câștigat competiția a primit un rând de echipament personalizat cu numele lui Dan Sălceanu.  

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in COMPETIŢII SPORTIVE