Connect with us

COMPETIŢII SPORTIVE

CSM Pașcani – Hușana Huși 2-1

Lorenzo Ungurenașu (49), Robert Albu (90+4) / Cătălin Solomon (90+1)

CSM Pașcani a reușit prima victorie din ediția de campionat 2020-2021. Bucuria  pentru jucători a fost una mare, ținând cont și de faptul că golul decisiv a fost marcat în alt patrulea minut de prelungiri.

Astfel pe data de 27 martie 2021 echipa noastră a întalnit pe teren propriu de nou promovata HUȘANA HUȘI. Meciul a început destul de ezitant pentru cele două echipe întrând la pauza cu scorul alb. După pauza echipa noastră a deschis scorul prin Ungurenașu LORENZO în minutul 49. După primirea golului, oaspeții s au napustit peste noi. Iar portarul nostru a scos un penanlty inventat de arbitru în minutul 85. Dupa ce arbitru a prelungit repriza cu 5 minute, oaspetii au reusit sa egaleze în primul minut de prelungire printr-o greseala a apararii noastre. Când totul părea că se îndreaptă către un rezultat de egalitate a venit reușita lui Robert Albu din minutul 94.

CSM PAȘCANI : 1.BEAUJEON BENOIT SYLVIAN, 3 APOSTOL LUCIAN, 20 AEROAIEI CATALIN, 5 DUMITRU ALEXANDRU, , 21 HUTANU IOAN, 8 ALBU ROBERT, 2 CORJAN STEFAN, 11 SANRU ALEXANDRU, 19 RÂPAN ALEJANDRO, 7 UNGURENASU LERENZO, 10 MERCAS PETRU.

REZERVE : 88 POPA IONUT,15 AMARIEI ROBERT, 14 BABATA IUSTIN, 18 POPA STEFAN, 17 IGNEA ANDREI, 4 IACOBOAIEI VALENTIN, 16 LUPU MARIUS, 6AGEGHE LAURENTIU.

Astfel echipa noastră CSM Pașcani acumulează 5 puncte. Echipa arată un alt joc în acest retur, care speram ca la următorul meci să facă un meci mare împotriva celor de la BRADU BORCA. Cei dela Borca vor juca meciurile de acasa la Târgu Neamț

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in COMPETIŢII SPORTIVE