Connect with us

FOTBAL

START LA FOTBAL 2022

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele, de la inceputul acestei saptamani LUNI 17 ianuarie 2022, dupa aproape o luna de pauza. Antrenorul echipei, Cosmin Popescu, spune ca s-a inceput cu exercitiile de acomodare la efort, dupa aproape o luna de pauza, apoi se va trece treptat la programul de baza. Pana pe 12 martie a.c. cand va fi reluat campionatul de fotbal, sunt programate sase meciuri de verificare, precum si o perioada de cantonament.

Totodata conducerea clubului face eforturi pentru a aduce jucatori noi la echipa pentru indeplinirea obiectivului propus evitarea reprogradarii. CSM Pascani are nevoie de cel putin 8 fotbalisti, in urma plecarilor de la sfarsitul anului. In acest sens sunt programate probe de selectie, pe parcursul acestei saptamani.

Cei care au ramas la CSM Pascani, au reinceput antrenamentele cu nerabdare. Ei spun ca vor sa obtina rezultate mai bune in acest an, decat cele din 2021. Cei care au ramas vor sa isi prelungesca contractele si spun ca sunt multumiti ca joaca la echipa noatră.

Conducerea clubului incerca sa obtina in acest an un buget mai mare pentru sustinerea cheltuielilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in FOTBAL