Connect with us

FOTBAL

AMICAL POLI IASI – CSM PAȘCANI 5 – 0 (2 – 0)

CSM Politehnica Iași – CSM Pașcani 5-0 (2-0)
Au marcat: Kouadio 20, Cană 43 și 78, Târșa 73, Grigoriu 86.
                         Sâmbătă 29 ianuarie 2022 echipa de fotbal s-a deplasat pentru un meci amical in capitala judetului. Meciul a fost primul meci amical inaintea reluarii campionatului national de liga a IIIa. Meciul a costat in luarea tuturor jucatorilor in vederea formariii unui lot competitiv si obtinerea obiectivului evitarea retrogradarii.
                        Echipa noastra a inceput primul 11 in formula următoare : CIOFU DENIS, ZAHARIA PARASCHIV, APOSTOL LUCIAN, NWANDO JUD, BABATA IUSTIN, GARBATIUC ARTENIE, PETRE COROBUTA, MERCAS EUSEBIU, PURCARIU ALEXANDRU, TOMAN ANDREI, PATRASCU IRINEL, LAZ
                          La pauza au mai intrat Ursache George, Amarii Robert, Paul Ungureanu, Babata Gabriel, si alti jucatori care se afla in probe pentru echipa noastra.
                          CSM Poli Iași l-a împrumutat la CSM Pașcani pe Corobuță, care a și jucat sâmbătă pentru noua sa formație, unde au mai evoluat și Purcariu, A. Frunză și basarabeanul Garbatiuc, în timp ce Cociobanu a fost accidentat, iar L. Ungurenașu, trecuți cu toții pe la Academia CSM Poli Iași, a plecat în această iarnă la Sănătatea Cluj.
                  Cum a simțit portarul Denis Ciofu forța de joc a echipei CSM Politehnica Iași aflăm în rândurile următoare: „O echipă bine așezată în teren, cu legături bune între jucători, surprinzător de rapidă pe contraatac – la golul 1 a demonstrat asta foarte bine. Îmi place că domnul antrenor Enache încearcă să îi integreze și pe juniori în lot”, ne-a declarat talentatul portar care este student în anul I la Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, dar încă foarte legat de Iași. „Un pas important pentru cariera mea ar fi să ajung să apăr buturile Politehnicii într-o bună zi, deoarece sunt atașat de echipa la care am făcut junioratul și aș evolua cu mândrie pentru orașul meu natal. Le mulțumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat la Politehnica, pentru că am avut foarte multe de învățat de la toți!”, ne-a mai spus talentatul portar înalt de 1,82 metri care nu încetează să viseze că va apăra la nivelul Ligii 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in FOTBAL