Connect with us

FOTBAL

JUNIORII U17 – LPS PIATRA NEAMȚ – CSM PAȘCANI 1 – 5

JUNIORII U17 – LPS PIATRA NEAMȚ – CSM PAȘCANI 1 – 5

Echipa noastră de juniori U17 s-a deplasat la Piatra Neamț să dispute etapa a 8 a din campionatul național în compania celor de la LPS. Meciul a fost câștigat de pășcăneni cu scorul de 5 – 1.

Marcatori : Babatag Gabriel 2, Ungureanu Gabriel, Beșleagă Cristian, Amarii Robert

Formația de început a CSM Pașcani a fost : Ailenei Andrei, Istrate Adelin, Cretu Eduard, Mihailă Marian, Ungureanu David, Beșleagă Cristian, Amarii Robert, Rusu Vlad, Ilioaia Gabriel, Babatag Gabriel,  Ungureanu Gabriel.

Rezerve : Ursuleasa Cosmin, Grigoras Sebastian, Șnaider Albert, Todica iulian, Babătă Andrei, Filia Bogdan, Controloru Rares, Manescu Ovidiu.

După meci antrenorul pășcănean Damian Cătălin ne-a declarat : ”A fost un joc dificil, disputat pe un teren sintetic nou dar necurățat de gheață și zăpadă. Felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru ambiție și determinare dar nu în ultimul rând, pentru rezultat. Ne așteaptă ultima etapă în compania liderului la zi ( LPS VASLUI), o echipă foarte bine pregătită din toate punctele de vedere. Am mare încredere în jucătorii mei și sper să facem un joc la fel de bun și să scoatem un rezultat meritoriu.”

Următorul meci va fi acasă pe data de 24.11.2018 la orele 14.00 în compania celor de la LPS Vaslui. Formația noastră se afla pe ultimul loc în campionatul național de juniori U17.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in FOTBAL