Connect with us

FOTBAL

JUNIORI U19 LPS PIATRA NEAMT – CSM PASCANI 0 – 1

LPS Piatra Neamt – CSM Pascani  0 – 1

Babata Iustin 11 mtri – min 65

Duminică 18.11.2018 s-a disputat la Piatra Neamț etapa 8 din campionatul Juniori U 19, dintre echipa pășcăneană CSM Pașcani și LPS Piatra Neamț. Meciul a fost greu disputat din cauza condițiilor meteo, și s-a terminat în favoarea noastră cu scorul de 1 – 0. Golul a fost marcat de Babătă Iustin din penalty în minutul 65.

CSM Pașcani a folosit următoarea formulă: Popa Ionuț, Agache Laurențiu, Popa Ciprian, Grigoroaea Andrei, Iftimia Andrei, Gălan Florin, Babătă Iustin, Chiriac Ionuț, Cârja Valentin, Ursuleasa Educard, Bahrin Cristian ( min 50 Lupu Marius)

Rezerve: Ursuleasa Cosmin, Todică Iulian, Vîntur Irinel, Gherasim Alexandru, Grigoriu Roberto

Domnul antrenor Romică Văcaru ne-a declarat după meci : ”A fost un meci greu, pe un teren cu zapada, dar băieții noștrii s-au mobilizat și au reușit să câștige. Felicitări baieților pentru efortul depus.”

 

Astfel dupa acest meci CSM Pașcani se află pe locul 6 în campionatul de Juniori U19 seria 1. Etapa a noua se va distuta pe data de 24.11.2018 si va fi ultima pe anul acesta si se termina turul campionatului.  Echipa nostră CSM Pașcani urmează să joace acasa cu LPS Vaslui liderul seriei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in FOTBAL