Connect with us

COMPETIŢII SPORTIVE

JUNIORII U17 CSM PASCANI – LPS VASLUI

CSM PASCANI – LPS VASLUI 1 – 6

GOLUL NOSTRU A FOST MARCAT DE : Beșleagă Cristian.

Ultimul meci al turului de campionat la Republicani U17 a adus față în față echipele CSM Pașcani gazda și LPS Vaslui. Meciul contând pentru etapa a IX a seria 1 . Oaspeții cu o formație mult mai pregătită decât jucatorii noștrii au gâșticat cu scorul de 6 – 1. Golul de onoare a fost marcat de Beșleagă Cristian.

Formația de început a CSM Pașcani a fost : Ailenei Andrei, Istrate Adelin, Cretu Eduard, Controloru Rareș, Ungureanu David, Beșleagă Cristian, Mihailă Marian, Pinitilie Andrei, Ilioaia Gabriel, Ungureanu Gabriel, Babătă Andrei

Rezerve : Ursuleasa Cosmin, Filia Bogdan, Grigoras Sebastian, Todica iulian

Antrenorul pășcănean Damian Cătălin ne-a declarat după meci: ”Ultima etapă la juniori Republicani U17 ne-a scos în față liderul la zi al clasamentului, o echipa a LPS Vaslui foarte bună, la toate capitolele. Sunt participanți an de an la această competiție, vară-iarnă și nu numai participanți, ci câștigători ai turneelor internaționale cu renume în lumea fotbalului juvenil. Echipa noastra, a fost astăzi incompletă din cauza accidentărilor și virozelor. Sperăm ca din retur să facem o figură mai bună.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in COMPETIŢII SPORTIVE