Connect with us

ŞAH

CONCURSUL ”CUPA 1 DECEMBRIE 2018” LA ȘAH, ROMAN

 

Sâmbătă pe data de 1 Decembrie la Restaurantul ”Mariko Inn” din  Roman, s-a desfășurat concursul ”Cupa 1 Decembrie 2018” la șah rapid.  Competiția  s-a adresat exlusiv copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani înclusiv reusind să adune în fața esichierului copii din mai multe orașe mai precis din : Roman, Pașcani, Bacău și Piatra Neamț.

Din Pașcani  au participat 4 copii dintre care  doi de la CSM Pașcani Tătărușanu Eic și Ciobanu Stefan Rares, iar ceilați doi sunt de la Minerva Pașcani, Berigoi Any-Mary  și Iancu Ernest Matei . Toți  copiii au fost înscriși la turneul A unde numărul celor participanți a fost de 52 de copii, iar dupa cele 6 runde disputate în sistem elvețian , doi dintre pășcăneni au reușit să urce pe podium la categoriile lor, astfel:

1. Bergoi Any-Mary  locul I la fete cu 4p/6

2. Tatarusanu Eric CSM locul I clasamentul general cu 6p/6

De remarcat și prestația celorlați doi pășcăneni, Iancu Ernest Matei (MINERVA) și Ciobanu Ștefan Rareș (CSM Pașcami) ambii de  8 ani care cu 4p/6 respectiv 3.5p/6 au fost foarte aproape de a urca și ei pe podiumul de premiere.

    

”Sperăm ca la celelate competiții care vor avea loc să avem câți mai mulți copii care se vor clasa pe podium” ne-a declarat domnul antrenor Vasile Turcu CSM Pașcani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in ŞAH