Connect with us

FOTBAL

CSM PAȘCANI DĂ ȘAPTE JUCĂTORI LA CENTRU DE EXCELENȚĂ IAŞI

ȘAPTE ”FOTBALIȘTI” din Pașcani au fost selecționați pentru a face parte din lotul de 20 a Centrului de excelenţă pentru fotbal copii și juniori Iași organizat pe baza parteneriatului încheiat între F.R.F. și C.J. Iași. Acest proiect conceput de F.R.F. este adresat copiilor din mediul rural cu mai puține oportunități în practicarea jocului de fotbal, și este menit să le ofere posibilitatea de a deveni fotbaliști. Cei șapte copiii selecţionaţi: LUCA SERGIU – portar, RĂDEANU GEORGE , CHIRIAC SEBASTIAN – FUNDAŞI, NEAMȚU ADELIN, COCOLOȘ ALEXANDRU – MIJLOCAȘI, CAPRACEA PATRICK , FAIBIȘ SENYN – ATACANȚI, practică joculul de fotbal în cadrul CSM Paşcani, grupa 2008, antrenată de Dan Condurache.

Masa, cazarea, școlarizarea și pregătirea fotbalistică vor fi gratuite, iar evoluția copiilor va fi monitorizată de staff-ul Federației.

”Viziuna pregătirii centralizate confirmate de rezultatele bune din proiectul ”LUCEAFARUL” anilor 90, va fi adaptată cred, cu scucces, la un segment de vârsta mai mic, respectiv la copii de vârsta 11 ani. Am convingerea ca cei șapte juniori selectați din cadrul clubului nostru, se vor integra ușor în acest proiect deoarece au un nivel valoric ridicat, pun multă pasiune în ceea ce fac și au mare dorința de a ajunge fotbaliști. Nu au nevoie decât de condiții optime pentru șlefuirea potențialului lor și sper că peste câțiva ani vom auzi la superlativ de unii dintre aceștia. Le urez mult succes în ceea ce vor să facă de acuma înainte, atât sportiv cât și profesional” ne-a declarat antrenorul CSM Paşcani, Dan Condurache.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in FOTBAL