Connect with us

FOTBAL

CSM Pașcani – Știința Miroslava 1 – 1

Final de campionat, la nivelul competiției din Liga 3. CSM Pașcani, echipă care s-a clasat pe ultimul loc al seriei I, după ce a acumulat doar 6 puncte în cele 18 etape. Totul ține de decizia a Consiliului de Administrație al clubului.

În ultima etapă disputată în vinerea mare , 30 aprilie, CSM Pașcani a remizat pe teren propriu cu Știința Miroslava. Practic echipa noastră, după rezultatele înregistrate și locul din clasament este retrogradată, dar decizia Federației Române de Fotbal, din data de 7 aprilie 2021, asigură prezența ehipei noastre în viitorul sezon tot în liga a III a .

Printr-un compromis, Federația Română de Fotbal prin Comitetul de Urgență au schimbat regulamentul competiției in ultima luna, au decis ca nicio echipă să nu retrogradeze direct din Liga 3. Cum activitatea fotbalistică în Liga a 4-a a fost inexistentă și în acest an din cauza pandemiei, s-a decis să se modifice sistemul competițional al campionatului Liga 3, ediția 2020/2021, cu doar patru etape înainte de finalul sezonului regular.

Nicio echipă nu va mai retrograda direct, fiindcă, mai nou, se vor organiza baraje de menținere/promovare în Liga 3 cu echipele câștigătoare ale jocurilor de baraj între câștigătoarele Ligii 4, anunță acum FRF, pentru datele de 16 si 23 mai 2021

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in FOTBAL