Connect with us

FOTBAL

CSM Pascani victorie la juniorii B1

CSM PASCANI – SPORTING IASI 2004 scor 3 – 0

marcatori : Controloru Rares, Amarii Robert si Babata Gabriel

Astazi , 3 noiembrie 2019 s-a disputat ultima etapa din cadrul turului campionatului national de juniori B1 – U 17, faza judeteana. Echipa CSM Pascani , condusa de antrenor-prof.Damian Catalin a reusit sa invinga formatia Sporting Iasi 2004 cu scorul de 3-0 , obtinand astfel a 5-a victorie in campionat.Cu un parcurs bun , echipa CSM Pascani incheie turul pe locul al 3-lea cu 5 victorii, 1 egal si o infrangere , diferentadin clasament fata de locul al 2 lea facand-o golaverajul.

Pe aceasta cale domnul profesor Damian Catalin ne-a precizat :” Felicit baietii pentru daruire, implicare si devotament si mai ales pentru atitudinea dovedita in acest tur de campionat.Urmeaza o perioada de pregatire , probabil vor mai veni niste jucatori noi in vederea completarii lotului si asteptam returul cu incredere.Avem un lot bun si inca mentinem sanse pentru ocuparea locului 1, loc ce duce mai departe catre fazele finale ale Campionatului National de juniori U 17. Un alt obiectiv al nostru este sa crestem juniori pentru echipa de seniori a clubului. Speram ca la anul sa putem juca din nou in campionatul national de juniori u-19 si u-17.”

CSM Pascani : Grigoras Sebastian, Istrate Adelin, Controloru Rares, Paiu Cosmin, Bodea Daniel, Ungureanu Paul, Popescu Constantin , Besleaga Robert, Amarii Robert, Ungureanu Gabriel, Marcu Matei, Snaider Alexandru, Todica Iulian, Babata gabriel.

REZERVE : Pintilie Luca, Babata Andrei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in FOTBAL