Connect with us

FOTBAL

CUPA CSS BOTOȘANI – TURNEU INTERNAȚIONAL

În perioada 7 – 9 decembrie 2018, s-a desfășurat în localitatea Vorona, județul Botoșani , un turneu internațional de fotbal în sală. Aceasta compeiție s-a intitulat Cupa CSS Botoșani la fotbal pentru copiii născuți 2007 și 2008. 

Au participat echipe din Republica Moldova (SSS Bălți,
Olympia Bălți), și echipe din Romania cum ar fi : CSS Tg Neamț , CSS Unirea Iași 2007, CSM Pașcani 2008, Inter Iași , Viitorul Costești, FC Botoșani, CSS Botoșani, Unirea Stăucești, Drifts Botoșani , etc.  Municiupiul nostru Pașcani a fost reprezentat de grupa de copii născuți în anul 2008, antrenor Dan Condurache și CSS Unirea Iași (structura CSS Pașcani 2007) – antrenor Damian Cătălin. 

Obiectivele amândurora echipe a fost participarea la acest turneu internațional. Copiii au avut un comportament exemplar, atât în competiție cât și în afara ei. Echipele pășcănene au ocputat mențiuni la ambele categorii de vârstă. Toți participanții au primit medalii, diplome, dulciuri precum și câte o cupă la fiecare categorie. Un plus la acest turneu au fost condițiile de cazare și masă care au fost excelente. Cele două echipe fiind cazate în complexul sportiv al Liceului Tehnologic Ștefan cel Mare și Sfânt Vorona, un complex construit cu fonduri europene care conține o sala de sport, o cantină utilată modern, două terenuri sintetice și două cămine. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in FOTBAL