Connect with us

HANDBAL

CUPA MOȘ NICOLAE – HANDBAL BĂIEȚI

Ieri, 08.12.2018 s-a disputat Cupa Moș Nicolae la handbal băieți. La startul competiției s-au prezentat patru echipe : Școala Gimnazială Titu Maiorescu Iași, Școala Gimnazială Ion Crangă Tg. Neamț, Liceul Miron Costin Pașcani și Școala Gimnazială I. Cantacuzino Pașcani. 

După tragerea la sorți s-au disputat primul meci, care a pus față în față Școala Gimnazială Titu Maiorescu Iași cu Liceul Miron Costin Pașcani. Un meci frumos disputat în care cei de la Iași s-au inpus cu scorul de 8 – 4.

Al doilea joc a adus fațtă în față celelalte două echipe Școala In Creangă și Școala Gimnazială I. Cantacuzino Pascani. Un meci curat în care cei din Tg Neamț au reușit să câștige cu scorul 4 – 1.

Apoi s-a disputat finala mica unde s-au întâlnit cele două echipe din muncipiul Pașcani, Liceul Miron Costin și Școala Gimnazială I. Cantacuzino Pascani. Un meci apring disputat iar la puză a fost egal 3 – 3. Câștigătorii au fost cei de la Miron Costin fiind și mai mari de vârstă cu un an cu scorul de 8 – 4.

Finala Mare a fost jucată de catre oaspeții noștrii, Școala Gimnazială Titu Iași și Școala Gimnazială Ion Crangă. Dupa minute disputate foarte frumos de copiii celor două echipe scorul la finalul fluierului a fost 5 – 5. Apoi după consultari s-au trecut la loviturile de departajare, iar care și a adjucat profeul a fost Școala Gimnazială Ion Creangă Tg Neamț. La sfârșit toți copiii au primit dulciuri și diplomele din partea organizatorilor.

După aceasta competiție domnul director Bogdan Mandric ne-a declarat: ” A fost o competiție reușit în care toate cele patru formații au jucat frumos chiar dacă jucatorii deabea au învățat tehinic handbalului. Sperăm ca și la anul să avem tot atâtea echipe dar și nume sonore din handbalul național. Multumesc pe această cale copiiilor, dar mai ales profesorilor care îi îndrumă spre sport”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in HANDBAL