Connect with us

FOTBAL

JUNIORII MARI SUNT ÎN PLAY-OFF

După un parcurs excelent echipa de juniori U 19 a CSM Pașcani condusa de profesorul Cătălin Damian a reușit sa acceadă in play off ul Campionatului Național de juniori, seria 1, învingând echipe mult mai puternice din toate punctele de vedere. In ultima etapa, juniorii noștri au învins echipa Aerostar Bacău cu scorul de 3-2 după ce la pauza eram conduși cu 1-0. performanță remarcabilă pentru echipa de juniori Under19 ce aparține Clubului Sportiv Municipal Pașcani. Aceștia s-au calificat în play-off-ul campionatului național.

 

La finalul meciului, jucătorii pășcăneni au declanșat bucuria, printr-o horă la mijlocul terenului. A fost astfel marcată o performanță importantă pentru club, mai ales că sunt la prima participare în acest campionat după o lungă pauză.

CSM Pașcani U19 a terminat turul pe locul cinci, cu 20 de puncte.

Play-off-ul competiției începe din această lună, meciurile dintre cele șase formații fiind după sistemul tur/retur.

“ După un joc modest in ultima etapa, am reușit totuși sa învingem o echipa foarte buna prin mobilizarea băieților mei si am acumulat astfel 20 de puncte in campionat, la sfârșitul turului. Le mulțumesc băieților pentru seriozitate si ambiție.Calitățile lor exprimate in joc ne-au făcut sa nu pierdem din etapa a 4-a niciun meci oficial. Sa nu uitam ca la Pașcani au mai fost înscriși juniori republicani acum 3 ani ( doar 1 an competițional) dar după foarte multi ani de “pauza” ( aprox. 10 ani)….. daca puteam avea continuitate , altfel era soarta fotbalului pascanean la momentul actual. Suntem pe un drum bun , așteptam investițiile la baza sportiva, mai ales terenul sintetic . Cererea pentru sportul rege este mare, ne trebuie neapărat infrastructura ! Abordam cu încredere play offul, ne vom lupta cu cele mai bune echipe din seria noastră. Speram sa prindem si un cantonament in vacanta de iarnă pentru a putea consolida munca de până acum. Mulțumim tuturor celor care ne susțin si ne apreciază” , ne-a declarat profesorul Cătălin Damian  la sfârșitul meciului cu Aerostar Bacău .

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in FOTBAL