Connect with us

FOTBAL

Liga a III-a – Adversar dificil, in Vinerea Mare

Echipa de fotbal seniori a Pascaniului va întâlni, astăzi, 26 aprilie, in deplasare de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul pe CSM Focsani . Meciul din tur a fost castigat de focsaneni cu scorul de 2-0. Pășcănenii in tur au avut o perioadă în care nu prea le ieșea nimic din ce-și propuneau și s-au așezat pe ultimul loc al clasamentului. Astfel echipa pascaneana au obtinut in tur doar două victorii si doua egaluri acumuland și 8 puncte. In returul campionatului dupa o iarna deosebita echipa pascaneana pana acuma în 9 etape au câștigat de patru ori, dintre care, de trei ori, în deplasare, unde au mai terminat de două ori la egalitate și au acum, 22 de puncte cu care sunt deasupra liniei de retrogradare. Ca să rămânem acolo, vor merge la Focșani pentru a repeta jocurile bune din ultimele etape și a obține victoria! Foarte probabil că și astăzi vom pune probleme focșănenilor care, la rândul lor au un retur de senzație, cu 6 victorii și două egaluri din opt jocuri disputate.
Meciul dintre CSM Focșani 2007 și CSM Pașcani va fi condus d o brigadă de arbitri formată din Ionuț Cătălin Nanu, din Giurgiu, Andrei Baciu, din VideleCosmin Ciocan, din Turnu Măgurele. Observatori vor fi Maricel Marin, din Ploiești și Cătălin Savu, din Galați. 

ora 20.00 Pascanenii pierd in deplasare la Focsani cu scorul de 2 – 0 prin golurile inscrise de Ştefan Pădineanu in minutul 38 si Remus Popa in minutul 71

rezumatul meciului se poate vedea aici :

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in FOTBAL