Connect with us

COMPETIŢII SPORTIVE

PRESELECTIE LA COPII CLASA A IV-A

Sambata 1 iunie de ziua copilului incepand cu ora 10.00, a fost organizata o actiune de preselectie la fotbal baieti nascutii 2008 si 2009 la baza sportiva a Clubului Sportiv Municipal Pascani. Federatia Romana de Fotbal in colaborare cu Consiliul Judetean Iasi, LPS Iasi si ISJ Iasi au organizat in aceasta perioada mai multe etape de preselectie in judetul Iasi.

Scopul acestei actiuni este de a forma un centru de excelenta. Programul pilot este primul de acest gen din tara  in care copiii talentati si pasionati de fotbal din mediul rural si nu numai au sansa de a beneficia GRATUIT de facilitati optime in vederea obtinerii unor performante remarcabile.

In urma etapei de preselectie de la Pascani au fost selectionati sase copiii. Acestia fac parte din loturile de juniori ale cluburilor  CSM Pascani si CSS Pascani, dupa cum urmeaza:  FAIBIS SENYN, UNGUREANU VLAD, NEAMTU ADELIN, RADEANU GEORGE, POPA DENIS, SI CHIRIAC SEBASTIAN. Toti cei selectati din judet vor participa la sfarsitul lunii la selectia finala la Iasi, pe stadionul Emil Alexandrescu.

“Cred ca va fi un proiect benefic in care copiii selectionati vor fi monitorizati constant si pregatiti la cel mai inalt nivel, iar cei seriosi si dispusi la efort  pot  ajunge nume importante in fotbalul romanesc  si nu numai“ ne-a declarat seful centrului de copii de la CSM Pascani, Dan Condurache.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in COMPETIŢII SPORTIVE