Connect with us

FOTBAL

Tragere la sorți a programului pentru juniori

Luni, 30 august 2021, la Casa Fotbalului si la Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi , va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului pentru noul sezon competițional 2021 – 2022 pentru campionatele de juniori. Clubul Sportiv Mnucipal va avea 6 grupe de juniori U19, U17, U15, U13, U11, U9. În ediția 2021/2022, ce va debuta în luna septembrie. Juniorii mari U19 și U 17 vor mege în campionatele naționale, iar celelate grupe vor merge in campionatele judetene. Tot maine se vor trage la sorti si pentru sectorul feminin unde echipe noastre vor intra si ele in campionatele nationale CSM Pascani va participa cu 3 echipe feminine Seinoare, U15 si U11

Protocol desfășurare competiție

Accesul suporterilor în stadion

  • accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 50%, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.
  • 5% din numărul de spectatori va fi destinat echipei oaspete (în spațiile special amenajate, în conformitate cu ROAF). Aceștia vor fi obligați să respecte toate regulile impuse de prezentul regulament.

Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in FOTBAL