Connect with us

COMPETIŢII SPORTIVE

U13 Știința Miroslava – CSM Pașcani 2-1(0-0)

Meci dificil la Miroslvava

Știința Miroslava – CSM Pașcani 2-1(0-0) a marcat pentru pascaneni Vintila Mario min. 46

Juniorii pascaneni U13 au avut azi 03.11.2018 un meci in deplasare la Miroslava intalnind echipa locala Stiinta.  Am jucat împotriva liderului grupei cu multa dezinvoltura și curaj. Iar scorul la pauza a fost alb 0- 0. Dupa pauza echipa pascaneana a deschis scorul in minutul 46 prin Mario Vintila cu un gol frumos.  A fost un meci extrem de echilibrat infrunetat de  arbitrii, care ne-a anulat un gol in minutl 70 perfect valabil pentru un presus ofsaid. In minutul 75 gazdele au egalata. Din pacate meciul a fost  prelungit în mod nejustificat cu 5min atunci când am primit al doilea golul, rezultat dintr-o poziție afara din joc a pastorului decisiv.

Antrenorul pascanean Marian Ivan ne-a declarat :”Pe lângă tristețea înfrângerii, remarc o creștere de forma și un joc din ce în ce mai bun al echipei, dar și slaba prestatie a brigazii de arbitrii. Nu pot decât să felicit jucătorii și sa sper ca vor continua pe aceiași linie.”

Jucătorii care au evoluat : Nemtanu A.,Cojocaru M., Siminciuc R., Vintila A., Gavril A., Huțanu A., Gavriluță S., Copcea S., Vintila M., Roman A., Lipovanu D., Albu R., Isache E., Bujor A., Ferariu L., Onofrei M.

Următorul joc va fi duminica viitoare pe data de 11.11.2018, la Pașcani, contra echipei Progresul Iași.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in COMPETIŢII SPORTIVE