Connect with us

COMPETIŢII SPORTIVE

VANZAREA BILETELOR LA CAMPIONATUL EUROPEAN

În această perioadă este cea mai bună posibilitate pentru români de a-și asigura un loc în tribunele Arenei Naționale la EURO 2020.
Vânzarea se încheie pe 12 iulie, iar următoarea perioadă de vânzări este în decembrie 2019, pentru suporterii echipelor calificate la turneul final.

Bucureștiul va găzdui trei meciuri în grupe (14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală în 29 iunie 2020. Stadioanele pline ar arăta Europei și UEFA că Bucureștiul nu a fost ales întâmplător oraș-gazdă și că românii iubesc fotbalul cu adevărat. Suntem printre cele 12 orașe-gazdă ale EURO 2020, trebuie să ne validăm locul în liga mare a fotbalului european!

Pentru a facilita accesul fanilor la informația vânzării biletelor pentru EURO 2020, vă rugăm să derulați o scurtă campanie de promovare în 3 pași pe canalele digitale pe care le gestionați. Veți da astfel șansa suporterilor echipelor, cluburilor din zona dvs. să participe la cel mai grandios EURO care s-a organizat vreodată.

https://we.tl/t-14be9o5h61 
Text de însoțire: Până pe 12 iulie vă puteți achiziționa bilete la spectacolul EURO 2020! Rezervă-le acum > http://bit.ly/2I6WXmZ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in COMPETIŢII SPORTIVE